Min egen sundhedsrejse ind i kroppens balance.

 

                                         

Jeg havde hele min barndom interesseret mig for min sundhed og balance. Jeg gik meget op i hvad jeg spiste, hvad jeg puttede i munden, om den mad jeg spiste, var energisk sundt. Jeg vokset op og var meget skepsis over min egen sundhed og hvad jeg puttede i munden., hvordan jeg klædte mig, og om det fodtøj jeg gik med, var det rigtige og plads til mine tæer. Jeg gik rundt med `ande sko`kaldte jeg det.

 

Jeg vokset op og var gennemgående anderledes ind mine jævnaldrende. De fandt mig sær og besynderlig. De fandt hurtig ud af at jeg var nem offer for deres drilleri , da jeg havde nemt ved tåre. Jeg fik hurtig øgenavnet `tudemarie` Allerede som lille havde jeg nemt ved tårer, og det fulgte åbenbart med op i skolealderen.

 

 

Jeg følte en naturlig sammenhæng med naturen og dyrlivet omkring mig. Det var vigtigt for mig at vide, at dyrene levede et godt liv, også deres dyrbørn, som jeg var meget rørt overfor, hvis jeg så de led.

 

Efter endt skolegang kom jeg i mesterlærer, som køkkenleder. Den uddannelse findes ikke mere. Det var en stor rejse for mig ind i et blomstrende univers om sundhed og mad. Jeg var på den rette hylde.

Jeg blev hurtig bekendt med de mange forskellige personligheder, væremåder og forskellige energiske vibe vi var sammen på. Jeg synes det var spænde at mærke og iagttage hele denne didaktiske menneskekultur fra omsorg, sladder og mobning på en ren kvinde arbejdsplads.

 

Jeg følte mig tiltrukket til af at søge ind på pædagogseminariet. Det var en rejse ind i mennesket pædagogiske, psykologiske og filosofiens verden. En verden der vendte op og ned på hele mig, og ændringen af opfattelse af min egen virkelighed, end den jeg havde lært hjemmefra. Jeg lærte hvordan gamle og nye paradigmer kan påvirke vores følelser og mindset.

 

Jeg ville lære mere om sundhed og balance og metoder til at afbalancere kroppen ubalancer. Det til et hav af alternative uddannelser fra kropsterapeut, zoneterapeut, akupunktør og Komplementær Hormonterapeut.

 

Sundhed i balance er ikke blot at modtage en behandling, ved at andre kan fikse det for os. Men i høj grad at vi lever det liv vi ønsker, og livet leves i harmoni med hvem vi er og vores følelsesmæssig essens., og at vi spiser i harmoni med kroppens celler.

 

    

 

`Det er den bedste gave vi kan give også selv`

 

Det er helt normalt at vi på vores sundheds rejse for at blive sundheds optimeret , booker en sundhedsmentor. En mentor vi føler os i align med, som vi ved kan inspirere og støtte os frem til vores mål mod harmoni og balance., når vi selv er klar til at støtte os selv på vores vej til mere naturlig balance

For at se mere kan du læse mere, hvordan jeg kan støtte dig. her

Kh Anneh-Mynte

 

 

 

Måske vil du også synes om...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *