Når kroppen siger fra og skaber ubalance i hormonerne, nervesystem og i immunforsvaret, og dine smerter øges.

 
Oregano olien til støtte, til at normalisere din mikrobiom i dit tarmsystem.

Når kroppen siger fra og skaber ubalance i hormonerne, nervesystem og i immunforsvaret, og dine smerter øges.

Det kan være voldsomt frustrerende og bekymrende, når ens krop pludselig intet orker og selv de mindste fysiske udfordringer føles uoverskueligt.
Spis dig til mere energi og overskud med hormonbalancerende kost.

Få styr på hormonerne og få mere energi, balance, glæde og overskud til dig selv.

Din fordøjelse fortæller meget om, hvordan du har det. Det er dit meget personlig simple kort, til hvilken person du er. Din fordøjelse har indflydelse på din hjerne kemi, dit humør og hvordan din hormonbalance fungere i din krop, og dannelse af din smerte responsen, og immunforsvaret. Hvordan du påvirker din fordøjelse , påvirker din metabolisme, din omsætning af neurotransmitter og hormoner i tarmsystemet.

Flere videnskabelige studier viser oregano essentielle oliens fine udbredt anerkendelse for dens antimikrobielle aktivitet, såvel som dens antivirale og svampedræbende egenskaber. Ikke desto mindre har nyere undersøgelser vist, at disse forbindelser også er potente antioxidanter, anti-inflammatoriske til sygdomme i vores krop, pga oregano oliens naturlige høje indhold af Carvacrol.

Den 5 december 2022 starter vi en ny 10 dages Oregano challenge for at støtte dig med selvomsorg. For at give dig dette boost af en pause inden juledagene. En støtte til din krops  biotransformation. Det giver dig en lettere fordøjelse og skaber mere plads til bedre trivsel.

Læs mere her :Oregano Challenge – Team Your Spirit (1)

De kvindelige kønshormoner østrogen, progesteron, din kognitive funktion og din indlæring øges, når din fordøjelse og metabolismen fungerer.

Ja-tak jeg vil gerne have mere info om den 10 dages oregano challenge,

Du kan nu via Nordic VMS nu få mulighed for, at tage en Gastrointestinal laboratorietest skabt til at forbedre behandlingen, analyserer din mikrobiom, der er involveret i de biologiske processer kendt for, at påvirke risikoen for hormonel ubalance, smerter, og autoimmune sygdomme. Rapporten identificerer nøgleområder som kan bidrage til normalisere, samt hvordan man kan adressere underliggende årsager gennem personlig kost, kosttilskud, træning og livsstilsændringen.

Mere info om de forskellig gastrointestinal test fra  Nordic VMS HER  Kontant mig. Hvis du ønsker at få mere information om dine muligheder, for at kommer mere i balance hormonelt, og tænker en laboratorietest vil gavne dig.

Jeg har spurgt mange, der kommer i min klinik, hvad de gerne vil have hjælp og støtte til, for at  får at mere balance i deres krop.
Klienterne fortæller:

“At lære hvordan jeg selv, kan støtte min fordøjelse bedst.

“Få svar på hvad der kunne hjælpe mod oppustethed og hård mave.

“At få kontakt til kroppen igen”

“Min travlhed og stress udløser en masse udfordringer i min krop, som jeg gerne vil, gøre noget ved”

“Lære hvordan jeg kan bruge alternativer til stress-reduktion og smertelindring”

Måske sidder du med samme problematikker, og gerne vil lære mere om, hvordan du kan komme i kontakt med kroppen igen, lindre dine udfordringer og lære at lytte mere indad, og forstå, hvorfor din krop har problemer.

Lindre smerter og får dig i kontakt med din krops visdom, er en simpel måde at genforbinde dig med din krop igen. Min erfaring er at det ofte opstår , når vi er ude af alignment med vores inderste ønsker og inderste visdom.  Når vi tør gå ind i det rum og oprigtig lytte og forandre, så opstår der magi.

Udfordringer med kroppen bliver et spændende emne, fordi de ofte er en genvej til dyb mening og lykke. Smerter er smertefulde på flere planer. Fysisk kan vores smerter fylde så meget, at vi ikke rigtig har overskud til meget andet. Vi bliver pressede af smerte, og det ironiske er, at vi har smerter, fordi vi presser os selv.

Kroppen må bære alt det, vi ikke vil mærke, så vores smerte indeholder altid en smuk historie og vejviser.

Har du brug for min støtte og hjælp, kan du nu hente din rabatkode og få rabat på dit forløb eller til din første session.

MIKRO ERNÆRING TIL DINE CELLER.

Din hjerne har brug for Omega olier – fiskeolie, algeolie, hørfrøolie…

Groft sagt, så kører hjernen på to slags mad – fedtstof og sukker (det derfor der nogen gange må lidt mere kage til).
Det er bare ikke lige meget hvilke fedtstoffer og hvilke sukkerstoffer, vi giver hjernen.
Fra videnskabelige undersøgelser ved vi, hvad der er nærende for hjernen, og hvordan vi kan stimulere den til at køre sikkert og længe uden den bliver overbelastet. Fx:
 • Hvordan Omega-3 fedtsyrer fx kan give Alzheimerramte en bedre fremtid.’
 • Hvordan et for lavt niveau af Omgea-3 påvirker gennemstrømningen i de dele af hjernen der påvirker indlæring, hukommelse og depression.
 • At Omega-3 niveauet er forbundet med sundheden i vores kredsløb (kardiovaskulært)
Vi kan ikke undvære de gode fedtsyrer
Men der er ikke længere så mange varer med de gode fedtsyrer på hylderne.
De seneste mange år, er det sunde fedtstof erstattet med et forarbejdet eller tilvirket fedtstof, som kroppen ikke genkender. Meget sukker er erstattet med kemi (- alt med måde – også sukker, men nydelse er også vigtigt for trivsel. Vores hjerneceller og nervesystem, har brug for nærende fedtstof som er let at forstå, omsætte og optage. Det er supervigtigt for vores trivsel, at kroppen har nok af det rigtige fedtstof – Omega 3. Når vi giver kroppen de rigtige fedtsyrer så har kroppen næring til hjernen, cellerne og nervesystemet. Og hver eneste celle er omsluttet af en membran af fedtstof

DENNE VITALITETS PAKKE LLV ER TIL DIG TIL , DER VIL VÆRE NATURLIG OG SUNDT MED HORMONEL VITALITET HELE LIVET.

TRYK PÅ BILLEDET OG HØRE, HVAD DET VIL GØRE FOR DIG.

DENNE SAMMENSÆTNING VIL GIVE DIG:

 • Den generelle tilgang til velvære og vitalitet.
 • Celle Sundhed
 • Styrke og beskyttelse
 • Bedre energiomsætning
 • Mere knoglesundhed
 • Fantastisk immunfunktion
 • Bedre Stresshåndtering
 • ALPHA CRS+ • Fremmer velvære. • Indeholder en eksklusiv varemærkebeskyttet dōTERRA-blanding, der omfatter kraftfulde polyfenoler. • Kombinerer naturlige botaniske ekstrakter.
 • xEO MEGA • Giver et spektrum af carotener. • Indeholder æteriske olier fra nellike, frankincense, timian, spidskommen, vild appelsin, pebermynte, ingefær, kommen og tysk kamille.
 • MICROPLEX VMz • Indeholder en botanisk helsekost blanding af grønkål, mælkebøtte, persille, tang, broccoli, rosenkål, kål og spinat. • Lavet med vegetabilske kapsler, der ikke indeholder natriumlaurylsulfat.

Tag dit helbred i dine egne hænder, der vil støtte din krop både fysisk, hormonelt, følelsesmæssigt i din hverdag. Få inspiration på alt det, der kan aktivere dig med naturlige løsninger på dine problemer. Uanset om det er mavebesvær, kløende udslæt eller tilstoppet næse.
Føler du dig tiltrukket af at blive inspireret og aktiveret med naturlige løsninger lige ind i din inbox om:
 • Søvn
 • Immunforsvar
 • Hormoner
 • Muskel/Led smerter
 • Fordøjelse
 • Respiration(åndedræt)
 • Følelser/Stress

Kan du skrive dig op her.

Måske vil du også synes om...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *