Når kroppen taler, er det en guide til dig om at, se med andre øjne og hvilke handlinger du kan gøre, der støtter kroppen.

                                                         

 

Når kroppen taler, er det en guide til dig om at, se med andre øjne og hvilke handlinger du kan gøre, der støtter kroppen.

Du inviteres til en dejlig workshop for at booste og optimere din viden om kroppens skjulte sprog. Et sprog som kan være symptomer, fornemmelser, signaler og diagnoser…… som længes efter at blive mødt. Når kroppen taler, er det en guide til dig om at, se med andre øjne og hvilke handlinger du kan gøre, der støtter kroppen. Denne workshop vil give dig hjælp og viden om, hvordan du virkelig kan støtte DIN KROP med naturlige løsninger med essentielle olier fra dŌTTERA. TILMELD TIL WORKSHOPPEN ER VIGTIGT, DA DER ER BEGRÆNSET MED PLADSER. NOGLE AT PLADSERNE ER ALLEREDE TAGET. TILMELD TIL ANNEH-MYNTE SCHANNONG PÅ TLF.: 28193552 INDEN FREDAG DEN 4 NOVEMBER. Her din Invitation
Vh.Anneh-Mynte Schannong

Hvis du har prøvet at have kroniske smerter, eller i perioder være plaget af smerter, så ved du hvor tungt og drænende det kan være for din energi

Smerter er en stor del af min egen historie om at finde hjem i mig selv og lære at lytte indad og være tro overfor mig selv.

Hormonerne har tillige betydning for hjernehindernes smertefølsomhed og vandindholdet i hjernen/kroppen og dermed på smerte bearbejdning i hele nervesystemet.

Smertetærsklen stiger, når mængden af det kvindelige kønshormon østrogen øges, mens den tilsvarende falder, når mængden af østrogen mindskes.
Hormoner handler ikke kun om menstruation og hedeture. Hormoner er kemiske budbringere, der konstant er på spil i vores kroppe. De påvirker næsten alle funktioner, der påvirker, trigger og regulerer alt fra temperatur til hjerteslag, fra blodsukker til fertilitet, fra humør til søvnrytmer OG SMERTE. Sammenkoblingen af ​​alle vores krops systemer gør det næsten umuligt at isolere ét hormon eller symptom og give det skylden for alle vores problemer, da kroppen fungerer som en kompleks enhed. Det, jeg har fundet ud af i min mangeårige praksis, er, at kvinder normalt skal være opmærksomme på flere hormoner. Du skal vurdere din unikke situation for at skabe en personlig plan for at vende ubalancer og nulstille sin krop. Hvad mange af os dog ikke er klar over, er, at hormoner arbejder hårdt på at holde vores krop i homeostase og videresender vigtig information, når de videresender beskeder fra din hjerne til forskellige organer. Dybest set forårsager alt, hvad vi gør, hormonelle udsving.

Du kan nu via Nordic VMS nu få mulighed for at tage en laboratorietest, der hedder DNA Pain. DNA Pain er skabt til at forbedre behandlingen af kroniske smerter. DNA Pain analyserer gener, der er involveret i de biologiske processer kendt for, at påvirke risikoen for kroniske smerter. Rapporten identificerer nøgleområder som kan bidrage til kroniske smerter, samt hvordan man kan adressere underliggende årsager gennem personlig kost, kosttilskud, træning og livsstilsændringen.

DownLoade den nye folder fra  Nordic VMS HER 

Kontant mig, hvis du ønsker at få mere information om dine muligheder for at kommer mere i balance hormonelt, og tænker en laboratorietest vil gavne dig.

Jeg har spurgt mange der kommer i min klinik, hvad de gerne vil have hjælp og støtte til , med de smerter, de har i livet?

“At lære hvordan jeg kan smertelindre uden piller”

“Få svar på hvad der kunne hjælpe mod mine smerter”

“At få kontakt til kroppen igen”

“Min travlhed og stress udløser en masse smerter, det vil jeg gerne gøre noget ved”

“Lære hvordan jeg kan bruge alternativer til stress-reduktion og smertelindring”

Måske sidder du med samme problematikker, og gerne vil lære mere om, hvordan du kan komme i kontakt med kroppen igen, lindre dine smerter og lære at lytte mere indad, og forstå, hvorfor din krop har ondt.

Lindre smerter og får dig i kontakt med din krops visdom, er en simpel måde at genforbinde dig med din krop igen. Min erfaring er at det ofte opstår , når vi er ude af alignment med vores inderste ønsker og inderste visdom.  Når vi tør gå ind i det rum og oprigtig lytte og forandre, så opstår der magi.

Smerter er og bliver et spændende emne, fordi de ofte er en genvej til dyb mening og lykke. Smerter er smertefulde på flere planer. Fysisk kan vores smerter fylde så meget, at vi ikke rigtig har overskud til meget andet. Vi bliver pressede af smerte, og det ironiske er, at vi har smerter, fordi vi presser os selv.

Kroppen må bære alt det, vi ikke vil mærke, så vores smerte indeholder altid en smuk historie og vejviser.

Olien Deep Blue fungerer som en kærlig rejseleder. Vi hjælpes til at mærke de smertefulde følelser, vi forsøger at holde inde. Smerten slipper i takt med, at følelserne transformeres.

Jeg har selv haft store udfordringer med martyr- og redderrollen og derfor også spændinger i nakke, skuldre og hoved. De er mindsket markant i takt med, at jeg ikke længere bærer hverken andres eller mine egne byrder med et smil. Det er slut med at sluge kameler og bide tænderne sammen.

Jeg kan dog stadig udfordres af kontroltab, hvilket med det samme sætter sig i hoved og nakke. Her er cremen Deep Blue Rub en kæmpe redning. Jeg får mærket og transformeret det, jeg ellers før ville lægge i nakke og hoved. Lag på lag skrælles af, og på denne måde gør mig i stand til  at kommunikere mine rigtige og sande behov ud med hjertet.

Jeg glæder mig ihvertfald rigtig meget til at dele min egen rejse til et liv som ikke er styret af smerter mere.

Deep Blue Rub, en Deep Blue Stick samt en 5 ml Deep Blue Olie fra  doTERRAs giver fuld valuta for en god smertelindring. Alle produkter er i fuld størrelse, helt naturlige og uden kemi.

Den kemiske smertestillende medicin har mange bivirkninger, så jeg elsker, at der findes flere alternativer, som samtidig er vildt effektive. Vi brugte før en del Panodiler herhjemme, og de er nu heldigvis gledet helt ud af vores liv efter oliernes indtog. Mange klienter er hold op

MIKRO ERNÆRING TIL DINE CELLER.

Din hjerne har brug for Omega olier – fiskeolie, algeolie, hørfrøolie…

Groft sagt, så kører hjernen på to slags mad – fedtstof og sukker (det derfor der nogen gange må lidt mere kage til).
Det er bare ikke lige meget hvilke fedtstoffer og hvilke sukkerstoffer, vi giver hjernen.
Fra videnskabelige undersøgelser ved vi, hvad der er nærende for hjernen, og hvordan vi kan stimulere den til at køre sikkert og længe uden den bliver overbelastet. Fx:
 • Hvordan Omega-3 fedtsyrer fx kan give Alzheimerramte en bedre fremtid.’
 • Hvordan et for lavt niveau af Omgea-3 påvirker gennemstrømningen i de dele af hjernen der påvirker indlæring, hukommelse og depression.
 • At Omega-3 niveauet er forbundet med sundheden i vores kredsløb (kardiovaskulært)
Vi kan ikke undvære de gode fedtsyrer
Men der er ikke længere så mange varer med de gode fedtsyrer på hylderne.
De seneste mange år, er det sunde fedtstof erstattet med et forarbejdet eller tilvirket fedtstof, som kroppen ikke genkender. Meget sukker er erstattet med kemi (- alt med måde – også sukker, men nydelse er også vigtigt for trivsel. Vores hjerneceller og nervesystem, har brug for nærende fedtstof som er let at forstå, omsætte og optage. Det er supervigtigt for vores trivsel, at kroppen har nok af det rigtige fedtstof – Omega 3. Når vi giver kroppen de rigtige fedtsyrer så har kroppen næring til hjernen, cellerne og nervesystemet. Og hver eneste celle er omsluttet af en membran af fedtstof

DENNE VITALITETS PAKKE LLV ER TIL DIG TIL , DER VIL VÆRE NATURLIG OG SUNDT MED HORMONEL VITALITET HELE LIVET.

TRYK PÅ BILLEDET OG HØRE, HVAD DET VIL GØRE FOR DIG.

DENNE SAMMENSÆTNING VIL GIVE DIG:

 • Den generelle tilgang til velvære og vitalitet.
 • Celle Sundhed
 • Styrke og beskyttelse
 • Bedre energiomsætning
 • Mere knoglesundhed
 • Fantastisk immunfunktion
 • Bedre Stresshåndtering
 • ALPHA CRS+ • Fremmer velvære. • Indeholder en eksklusiv varemærkebeskyttet dōTERRA-blanding, der omfatter kraftfulde polyfenoler. • Kombinerer naturlige botaniske ekstrakter.
 • xEO MEGA • Giver et spektrum af carotener. • Indeholder æteriske olier fra nellike, frankincense, timian, spidskommen, vild appelsin, pebermynte, ingefær, kommen og tysk kamille.
 • MICROPLEX VMz • Indeholder en botanisk helsekost blanding af grønkål, mælkebøtte, persille, tang, broccoli, rosenkål, kål og spinat. • Lavet med vegetabilske kapsler, der ikke indeholder natriumlaurylsulfat.

Tag dit helbred i dine egne hænder, der vil støtte din krop både fysisk, hormonelt, følelsesmæssigt i din hverdag. Få inspiration på alt det, der kan aktivere dig med naturlige løsninger på dine problemer. Uanset om det er mavebesvær, kløende udslæt eller tilstoppet næse.
Føler du dig tiltrukket af at blive inspireret og aktiveret med naturlige løsninger lige ind i din inbox om:
 • Søvn
 • Immunforsvar
 • Hormoner
 • Muskel/Led smerter
 • Fordøjelse
 • Respiration(åndedræt)
 • Følelser/Stress

Kan du skrive dig op her.

Måske vil du også synes om...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *